Jan ten Hoor

Jan ten Hoor

Foto van Jan ten Hoor
E-mailadres: J.tenhoor@raadgemeentenoordenveld.nl
Logo van Gemeentebelangen
Fractie: Gemeentebelangen Periode: van: 23 april 2014 tot: Functie: Raadslid
Logo van rekenkamercommissie
Orgaan: rekenkamercommissie Periode: van: 14 mei 2014 tot: Functie: lid rekenkamercommissie

Ik ben in april 2014 voor het eerst als raadslid voor Gemeentebelangen Noordenveld geïnstalleerd. Mijn drijfveren om mij verkiesbaar te stellen vinden hun oorsprong in het gebied, de gemeente en de rol die ik de laatste jaren in het bedrijfsleven vervul. Natuurlijk moet je ook een gevoel bij een dergelijke maatschappelijke functie hebben, je moet over je eigen horizon heen kunnen kijken, een bepaalde verantwoordelijkheid, betrokkenheid voelen voor je omgeving. Dat alles maakt dat ik me ben gaan interesseren voor het raadslidmaatschap.

Ik ben geboren in Norg, naast de toenmalige melkfabriek, daar mijn eerste jaren doorgebracht, een uitstapje gemaakt naar Groningen en vervolgens via Roden al jarenlang met veel plezier woonachtig in Peize. Getrouwd met Anita, twee kinderen, Robin en Nina. 

Ik ben mede-directeur van Recreatie Nederland B.V., een jonge organisatie die zakelijk/commerciële activiteiten ontplooid voor en met RECRON en haar leden. RECRON is de branchevereniging voor ondernemers in de toeristisch, recreatieve sector.  

Laatste tweets

 • Jan ten Hoor tweet:

  Vanuit NO Friesland ga je voortaan comfortabel met de @esonborg vanuit Oostmahorn naar #schiermonnikoog Gratis park… twitter.com/i/web/status/1…

  18-08-2019

 • Jan ten Hoor tweet:

  Sterk artikel van #servaasvanderlaan ook van toepassing op @Noordenveld Bouw 2.0: hoe de woningnood verholpen kan w… twitter.com/i/web/status/1…

  18-08-2019

 • Jan ten Hoor tweet:

  Mooi artikel en pareltje aan de Brink in Roden, chapoo voor Lokin! e-pages.dk/dvhn/10100/art…

  17-08-2019

 • Jan ten Hoor tweet:

  @JohanWekema Jullie zijn van harte welkom voor een tussenstop op @esonstad

  15-08-2019

 • Jan ten Hoor tweet:

  Geweldige pr voor @Noordenveld met dank aan @JohanWekema

  https://t.co/ygPMmXthP0

  12-08-2019

Meer tweets van Jan ten Hoor